Cocktail Box Gin Basil Smash [Alcohol free NL]

De volgende cocktail box is beschikbaar! Je kan bestellen tot en met 13 mei en de wordt box voor eind mei bij jou thuis geleverd!

Deze box is de alcoholvrije versie. Er worden ingrediënten geleverd voor 4 à 8 cocktails!


Life´s too short for boring drinks

Alweer aan de aperitief met een glas wijn of cava? Boring!

Ga aan de slag en maak eens een cocktail! Met deze cocktail box leer je ook een aantal basistechnieken waarmee je ook andere cocktail recepten aan kan. Jij leert cocktails maken volgens de regels van de kunst, zoals de bartender in een echte cocktail bar die ook zou serveren!  Ik ben niet voor niets gediplomeerd bartender, en wil deze kennis aan jou doorgeven ;-)


Zie je het al voor je, wanneer je gasten helemaal in de wolken zijn wanneer er een cocktail wordt geserveerd als aperitief of zelfs als digestief / dessert? Ik ben er zéker van dat iedereen hier enthousiast van wordt. Inclusief jij zelf, want cocktails maken is fun! 

Koop nu nog deze limited edition cocktail box, voor het te laat is! Bestellen kan tot en met 13 mei 2021, daarna wordt er weer een nieuwe box gelanceerd! Geen 2 boxen zullen dezelfde zijn! Het design van de fles wordt telkens aangepast zodat jij bij élke bestelling een uniek item in of op de kast kan zetten!


Bestel nu

Bestel nu en ontvang deze prachtige box eind april op jouw deurmat! Naast de nodige ingrediënten, vind je ook nog een lekkere zoute snack van Chalo en een houten receptkaart, een echt collector´s item!


Waar wacht je nog op?


Deze cocktail box niet is voor jou als...

... je niet voor kwaliteit wil gaan

... je je tijd niet wil investeren in nieuwe dingen leren

... je liever mét alcohol drinkt (deze kan je hier bestellen)


Deze cocktail box is voor jou als...

... je van lekker eten en drinken houdt

... je graag nieuwe dingen probeert

... je nog niet helemaal weet of cocktails maken wel je ding is

... je een origineel cadeau aan iemand wil geven (je kan een ander verzendadres ingeven)


SEE YOU IN THE COCKTAIL CLASS!

ADD TO CART ;-)